Gæstebog

Benjamin og jeg snakkede om muligheden for at besøgende kunne lægge en besked eller kommentar. Og da vi har mange besøgende, synes vi det var en god idé.

Så føl dig velkommen til at skrive os en besked, men husk på vi under ingen omstændigheder lægger locations ud.

Vær søde at sende os en mail, hvis i har spørgsmål som kræver et hurtigt svar. Vi læser ikke bloggen hver dag, og det er ærgerligt hvis vi kan hjælpe med et projekt til skolen, eller noget i den stil.
Vores email er: 3300urban@gmail.com

28 kommentarer:

 1. tak for en cool side med ting vi andre ikke får "lov" til at se til hverdag. Pas på jer selv når i tager på "tur" og glæder mig til næste opdatering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Martina. Tak for rosen. Vi er meget opmærksomme på os selv og hinanden når vi er ude. Det er 1. prioritering for os, da man kan komme slemt til skade mange steder vi besøger.

   Slet
 2. Hej
  Super spændende lokations!! Kunne dog godt bruge nogle adresser, skal nemlig bruge nogle lokations til nogle fotos. ;-)

  Ebz

  SvarSlet
 3. I kender vel ikke til nogle halv offentlig kendte steder i kan røbe adresser på vel? Mangler helt vildt en lokation til fotoshoot.

  Ebbe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ebbe. Vi giver ikke locations ud, uanset hvor offentlige de er. Desværre.

   3300 urban

   Slet
 4. Super fede billeder, spændende at se tingene fra en anden side:) Synes dog det er utroligt at så mange ting fra hospitalet ikke er blevet genbrugt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Sara, vi er glade for at folk får noget ud af dem.

   Ja man kan undres over at mange af tingene bare får lov at stå, indtil nogen kommer og ødelægger dem.

   Men indtil da, er vi der til at tage billeder af dem forhåbentlig :)

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 5. Fed side.. Godt info om stederne.
  Er det muligt og guide tur til det sygehus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Torben.

   Desværre vil vi ikke kunne tilbyde en tur til sygehuset.

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 6. Jeg læste et på en side at man det var muligt at arrangere en tur? En ven og jeg urbexer nemlig i stor Kbh. Skriv hvis det har interesse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Alexander.

   Vi forespurgte på vores facebookside om folk kunne være interesserede i en tur, og der var stor interesse. Vi har endnu ikke planlagt noget officielt, og vi ved ikke hvornår vi kommer til det.

   Men måske kunne vi tage en tur sammen en dag, det er ikke utænkeligt.

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 7. Hej jeg vil bare sige hvor misundelig jeg er på jer jeg har kigget lidt rundt på jeres hjemmeside og er ret imponeret af jeres billeder det er godt nok nogen super gode spots i har fundet frem til. Jeg dyrker selv urban exploration og har også en lille hjemmeside om det. http://urbanranger.msnblogs.dk i skal være velkommen til at kigge forbi. Den er dog langt fra på samme niveau som jeres
  Mvh Morten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten. Først og fremmest, fin side du har, omend der ikke er så meget på den endnu. Da vi startede, var vores kendskab på spots og kamerateknikker meget begrænsede, men med tiden har det udviklet sig til det vi har i dag, og vores netværk er vokset meget. Så hæng i :)

   Det er lidt sjovt, den lagerhal du har på din side, er der vi blev taget af politiet første gang. De troede vi havde sparket på et hegn, og sprayet grafitti, men da ingen af delene var tilfældet, lod de os gå igen. Endda hoppe over hegnet på vej ud af pladsen igen.

   Slet
 8. Hey Darkwing Duck & lolwut ;)

  Ved knapt hvordan jeg skal starte denne kommentar da jeg kan fornæmme hvor stærke jeres principper er, men trods at jeg ved det, vil jeg alligevel være så tarvelig og spørge om i kan hjælpe mig!
  Jeg sidder i en situation hvor jeg kan have en chance for at starte på en uddannelse som fotograf - dette kræver dog nogle photos ud over det sædvanlige (5 stks. for at være precis, inden d. 15 november).. Min idé var at gå den ekstra mil for at få skudt disse fotos.
  Her kommer i ind :)
  Igen - jeg forstår og respekterer måden i griber an og bevare disse spots, men ville høre om jeg kan være så heldig at få et tip eller to omkring et/nogle steder omkring fredriksberg, amager, eller noget i nærheden. Vis det endeligt er kan i skrive en mail istedet for her i offentligheden!

  yellinggoat@gmail.com

  (jeg vil være meget taknemmelig vis denne besked bliver slettet igen)

  PS: Jeg har absolut ingen intentioner om at dele infomationen videre!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej David jeg ved godt det ikke er mig du spurgte men nu svarer jeg dig aligevel:-) jeg gider ikke give dig nogen præcis lokation, dem må du selv finde men tag din cykel og cykel ud i Nordhavnen her er der masser af forladte steder du skal bare se dig lidt for..

   Slet
  2. Hej David.

   Vi vil lade Mortens svar være det bedste svar, da det er noget i den stil vi ville sige alligevel :)

   Og tak til Morten for ikke at give spots ud :)

   Slet
 9. Hej gutter.
  Jeg er en 21-årig pige som har gjort mig en del i urban exploration og ville bare sige at jeg synes det er en sindsygt flot hjemmeside i har. Jeg elsker at i lever/gør det efter koden og at i ikke giver spots ud! Hele pointen er jo at jo at man skal "explorer" for at finde sites. Jeg bor pt. i Colorado, USA og her er min interesse for UE virkelig vokset, fordi her står så meget forladt. Heriblandt miner, hospitaler, børnehjem, militærbyer, skoler og endda atomsiloer fra den kolde krig. Jeg synes ikke det var ligeså nemt at finde sites i Danmark, så jeg er virkelig imponeret (og en smule misundelig) over hvor mange fede steder i har været!

  Mange kærlige hilsner
  Olivia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Olivia.
   Først og fremmest skal du have mange tak for de pæne ord. Det er altid rart at få af vide, og vi er glade for at du har nydt besøget på vores blog.

   Det lyder rigtig fedt med de steder der er tilgængelige hvor du bor, har du nogle billeder liggende af dine besøg derfra? Dem vil vi gerne se hvis du har delt dem.

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
  2. USA er generelt et fedt sted at være UE'er. Jeg har endnu ikke besøgt en stat, hvor jeg ikke har fundet noget lækkert. Steder får ligesom lov til bare at stå på en anden måde end derhjemme. Jeg tror det er pga. anderledes lovgivning omkring nedrivning og manglende økonomi.

   Jeg er desværre en idiot til teknologi (med undtagelse af mit Canon) og er samtidig perfektionist. Kombinationen har gjort at jeg stadig ikke har knækket koden til at få lavet en blog/hjemmeside, som er lækker nok.. Jeg må se at få taget mig sammen! Billederne, fra især børnehjemmet, er enhver urbanexer's våde drøm (ligesom så mange af jeres billeder er).

   Atomsiloen måtte jeg overlade til de gutter jeg var med. Selvom missilet er blevet fjernet for længst, kunne der stadig være strålingsfare og som kvinde ville det være idiotisk at gå derind, så jeg måtte vente udenfor (hvilket jeg bestemt ikke synes var sjovt).

   Ih, jeg glæder mig helt til at komme retur i januar, nu hvor jeg har set hvor mange perler det lille land har at byde på!

   Jeg tænkte på... har i altid kendt hinanden og vidst at i begge var interesseret i UE? Eller er i blevet bragt sammen netop pga den fælles interesse? Jeg har altid gerne ville have en/et par stykker "partner(s) in crime", men mine venner/bekendte har tendens til at synes at det enten er en underlig eller ligefrem uhyggelig ting at foretage sig. Nu gør jeg det næsten altid alene, men det er ikke altid lige fedt eller trygt, og ofte ret ensomt.

   Hilsen Olivia

   Ps. Jeg beklager den lange besked!

   Slet
  3. Hej igen.

   Du behøver ikke beklage den lange besked, vi beklager til gengæld det sene svar.

   Når du en dag finder et design du er tilfreds med, glæder vi os til at se dine billeder i hvert fald.

   Hvor bor du henne når du er i Danmark? Måske vi kunne arbejde sammen hvis du vil ud og se nogle steder i Danmark også.

   Vi lærte hinanden at kende via et eftersøgning på en bil på et forum, og vi mødtes første gang da jeg (Ruben) hentede en gratis sofa hos Benjamin uden at opdage at det var ham fra forumet med bilen, heh. Da vi snakkede mere sammen, fandt vi ud af at vi begge var tiltrukket af at udforske det ukendte, og så gik det meget hurtigt med at få stablet vores side på benene. Navnet havde jeg fundet på i forvejen, fordi jeg troede jeg skulle i gang med en anden ven, men det blev ikke til noget.

   Slet
 10. Haha, det er en cool historie om hvordan i fandt hinanden. Næsten lidt sød, hehe.

  Jeg bor hhv. i indre København og i Lynby. Ej, det kunne være rigtig fedt! Jeg ville elske at gå på opdagelse med jer!!

  SvarSlet
 11. Og naar jeg siger Lynby, mener jeg selvfoelgelg Lyngby ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke overskueligt, det er ca. 50 km fra os, så det er på ingen måde umuligt :)

   Slet
 12. Eeeeej hvor det lyder godt! Jeg ser frem til, forhåbentligt, at urbanex'e med jer i det nye år!:) Rigtig godt nytår!

  - Olivia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt pinligt det her, fordi det er så sent.. Men tak i lige måde! :)

   Du er velkommen til at skrive til os på 3300urban@gmail.com når du kommer til Danmark :)

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 13. Hey 3300URBAN først og fremmest vil jeg sige at det er en rigtig fed side i har her! meget spænende/fede billeder! Tænkte på om kan i ikk ligge en foto mappe op af telelaboratoriet, kan nemlig ikke rigtig finde nogle billeder af det udover nogle enkelte på jeres instagram. har selv været forbi for noget tid siden, fik ikke set det hele så ville være rigtig fedt at se billeder derfra. mvh kasper

  SvarSlet
  Svar
  1. Halløj. Undskyld det sene svar.

   Laboratoriet er stadig under udvikling, heh. Vi har ikke rigtig fået gennemfotograferet stedet som vi ville, fordi vi var for mange derude så vi gik alle ind foran hinandens kameraer.

   Men de kommer op en dag, det er helt sikkert.

   Slet
 14. Hej. Jeg er begynd at blive meget interesseret i urban exploration, og kunne godt selv tænke mig at komme ud og tage nogle fede billeder. Jeg har også været inde på min gamle folkeskole, som lå forladt i nogle år, indtil den blev revet ned for en måned siden. Det var en fed location. Der var kulsort af mørke de fleste steder, fordi der var brædder for vinduerne. Jeg nåede dog aldrig at tage billeder derinde. Men nok om det. Videre til mine spørgsmål. :D
  Hvordan finder I de steder, I besøger?
  Er der forums for danske urbexere, hvor I deler viden?
  Jeg ved nemlig ikke, hvordan man skal finde steder, som alle andre unge ikke også kender og smadrer.
  Hvilket udstyr kan du anbefale?
  Og hvad gør man, hvis man bliver opdaget?

  SvarSlet