lørdag den 17. juli 2010

Det forladte sommerland

Benjamin og hans ven tog ud til et forladt sommerland, som på det tidspunkt har været forladt siden 2007, hvor ejeren måtte dreje nøglen om.

Den gamle indgang til sommerlandet.
Det lå for sig selv indtil 2009, indtil trashere begyndte at stjæle fra sommerlandet og også begyndte at brænde ting af. Politiet har endda stoppet unge på go-carts fra sommerlandet som de kørte på på vejene, og området har også været brugt til uofficielle hardballspil mange gange.

Det er syret at tænke på alle de glade børn der har kørt med dette tog.
Vi har i dette indlæg valgt ikke at slette de billeder der offentliggør navnene på stedet, da det ikke findes mere i dag. Om dagen er der håndværkere, og når de går hjem, er der vagter der er meget opmærksomme, så stedet er totalt utilgængeligt nu, og det er kun et spørgsmål om tid før det hele forsvinder totalt.

Den tidligere ejers bil, som han har ladt stå.

I dag er det bare sørgelige rester af noget der engang var en populær park.
Billiederne i galleriet skifter delvist mellem dag og nat, da de er taget over to dage.

3 kommentarer:

 1. Var der selv i 2009, kort efter den store brand - og lige før oprydningen gik i gang. Det var et spændende sted. Jeg var der 1/2 dag. Spiste medbragt frokost ved Statoil-huset på den gamle trafik-plads med de små eldrevne-biler.
  De to mest spændende ting var:
  1) de ødelagte og tomme krybdyr og fuglehuse. Var dyrene blevet flyttet først?
  2) Kontorene på 1. salen hvor regnskaber, ansøgninger og klager lå spredt over hele etagen. Ansøgninger med telefonnumre, adresser, billeder og cpr.numre lå frit tilgængeligt spredt ud over hele stedet. Det var en guldgrube af historie.

  Synd at stedet blev trasket sådan af unge på jagt efter et sted at drikke/feste.

  SvarSlet
 2. Bemærk lige at stedet i dag IKKE er forladt !

  Der er bygget lejligheder, B&B, og den store vikingebygning er genopbygget som festloakle og der afholdes masser af bryllupper derude !!

  www.nordicpark.dk

  SvarSlet
 3. Det er det sted i Danmark hvor flest nysgerige er blevet knaldet.....ligesom i Løvernes Konge: Dont go there...

  SvarSlet