søndag den 19. maj 2013

Da FIAT sagde godnat (Helsinge)

I Helsinge lå der en FIAT forhandler. Det gør der ikke mere. Den er blevet lukket og ryddet til fordel for en kommende Lidl, hvilket har skabt røre i det lokale samfund, da folk ikke ønsker en dagligvarebutik i midtbyen. Og da Helsinge har "vundet" prisen som Danmarks grimmeste by*, forstår vi godt de ikke ønsker en dagligvarebutik midt i det hele.


Folk mener en dagligvarebutik som Lidl vil skæmme byen, og de savner mere specialiserede butikker som en osteforhandler, skobutik og så videre, i stedet for de store alt-i-en butikker der invaderer byerne overalt i Danmark.

Sammen med FIAT, lå der også et, hvad vi formoder har været, pænt hus bagved. Det bærer præg af at ejerne har været rige da det blev opført, så det har højst sandsynligt været ejerne af det hele, der har boet der.
Der var både vinkælder og store stykker træ som vindueskarm, men huset var næsten fjernet helt da vi besøgte stedet, så vi kunne ikke danne os et helt billede af hvordan det har set ud.


Stedet var et rigtig godt besøg, fordi der ikke var spraymalet noget som helst, og de sidste bygninger var i god stand, på trods af nedrivningsarbejdet var i gang. Vi håber for folk i Helsinge at de får deres specialbutikker.

*Kilde: Wikipedia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar