søndag den 17. november 2013

Skjult skønhed i garagen

Vi har mange indlæg af huse, fabrikker og gårde. Men ind imellem sker det, at vi af uransagelige veje også får mulighed for at finde noget så smukt, som en gammel Ford godt gemt i en garage.

Det er uvist hvor lang tid Ford'en har stået der, men der er tale om rigtig mange år. Og forhåbentlig kommer den til at stå der endnu flere år endnu.Vi har længe drømt om at besøge den gamle Ford, så da vi fik chancen, lod vi os ikke vente et sekund for længe. Og da vi endelig så den med vores egne øjne, kunne vi næsten ikke gå derfra igen.


Okay, når det kommer til stykket, var det nok Ruben der ikke var til at slæbe derfra igen, da Benjamin kedede sig bravt efter Ruben og Luskebux havde taget billeder af den en time, hehe. 

Standen på bilen er et sted mellem virkelig lækker gammel og forfalden, til "hvor er det trist den ikke kan restaureres, den må gå i stykker hvis man puster til den". Så det var en ambivalent følelse at se den. Heldigvis kunne den ene dør åbnes, så der var mulighed for et par skud indeni den også. 

Resten af billederne er detaljeskud, og der er ikke noget link til et galleri denne gang. 


3 kommentarer:

 1. Hey laver noget på youtube, der hedder Skjult Skrot, et program hvor vi tar ud og finder gamle ting, ville høre om du kunne sende mig en mail med hvor denne ford gemmer sig, det kunne være vildt fedt at lave noget film om det, min mail er: aagaardproductions@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Alexander.

   Vi giver ikke locations ud, desværre.

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 2. Hey 3300Urban. Der er en måde man kan kontakte jer privat på

  hilen Exploring Wiht Jones

  SvarSlet