mandag den 21. august 2017

Panther Plast


Nogle gange besøger vi steder, hvor vi må vente lang tid med at dele billederne. Dette er et af disse gange. Vi byder velkommen til... Panther Plast!

I 1933 blev der bygget en fabrik, der hed Nordisk Kamfabrik. Det hed den indtil 1958, hvor den skiftede navn til Panther Plast, og det hed den indtil den lukkede i 2010.

Området er kæmpestort. Det meste er dog revet ned i dag.
Panther Plast var en meget stor fabrik, som lavede alt fra kanylespande der hang på offentlige toiletter, til youghurtbægere og etiketter til fødevareprodukter.Da vi besøgte Panther Plast i 2013, var den stadig i utrolig god stand. Den var kun moderat trashet, med lidt graffiti her og der, men i det store hele var den meget velholdt. Det var meget nemt at forestille sig hvor medarbejderne har gået deres gang, og det var interessant at se deres omklædningsrum og opholdsstue.

Det mest interessant var dog, at der stadig var regnskaber, vareprøver, masser af computere og færdige varer stort set over det hele.
Vi brugte en del timer på stedet, og fik skudt en masse billeder. Alt for mange til indlægget her, så her er et link til dem alle, hvor du kan se dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar