fredag den 20. juli 2012

Sydsjællandsk industriområde

På vores tur rundt på Sjælland stødte vi på et stort område, som har huset op til tre forskellige virksomheder og en motorcykelklub.
Det første man engang så når man kørte ind på området.

Grunden er meget stor, og på den ligger nogle store haller, en kontorbygning og et værksted, og efter hvad skiltene har afsløret har der været huset et autoværksted, en møbelhandler, en fotograf og en motorcykelklub.
Autoværkstedet med lagerbygning.
Den dag i dag er stedet totalt forladt, foruden alle duerne der har indtaget den ene bygning. Folk der kører forbi gider ikke engang kigge ind på området, og det eneste menneskeliv man ser er en enkelt hundelufter.

De eneste der ikke har holdt sig væk er grafittimalere og hardballspillere. Stedet er flittigt malet over det hele, og der er spor af kugler og tilbehør mange steder. En del af området har også været brugt til at skate på.


Stedet er på mange måder i ret miserabel tilstand, og vi vurderer at stedet lige nu er i brug som det det egner sig bedst til. Et område unge mennesker kan folde sig ud, og få lov at være sig selv.
Stedet bliver nok aldrig et industriområde igen.

Møbelhandlerens hangar med et tidligere showroom på 3000 kvm.

Noget af det dybere grafitti.

Udgang til loftet.

2 kommentarer:

  1. Tør man spørge om hvor det er henne? :)

    SvarSlet
  2. Great goods from you, man. I've be aware your stuff previous to and you are simply extremely excellent. I really like what you've got right here, really like what you're saying and the way in which during which you assert it. You're making it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a great web site. charles schwab log in

    SvarSlet