onsdag den 13. marts 2013

Den gule gård i svinget


I en lille idyllisk by, der ikke synes at være længere end en gade, ligger denne fine gule gård helt for sig selv og falmer lige så stille hen.


Gården er i sig selv i ret god stand, og det er ikke utænkeligt den kan blive beboet igen engang, men lige nu er den ikke andet end en tom skal der vidner om dens tid som hjem.


Gården består af et hovedhus, en mindre lade, en carport, et værksted og et loftrum, så det har ikke været en kæmpe bolig i sin tid, mere et hyggeligt landsted med få kreaturer. Om der har hørt lidt land til gården også, skal jeg ikke kunne sige.
En simpel væg, der består af døre.

Den generelle stand af gården er egentlig ret god, og som skrevet tidligere, kan den nok godt beboes igen. Køkkenet ser forholdsvis nyt ud, og badeværelset er også ret hæderligt.
Ovnen er med keramiske kogeplader.


Det var en meget kold tur, som drænede mine batterier meget hurtigt, derfor blev de sidste billeder på loftet taget med min telefon.Et kig ud over carporten. 
Gården var et fint hurtigt besøg. Der var ikke smadret noget overhovedet, og heller ikke malet nogle steder med hjernedødt grafitti, så det gjorde oplevelsen meget bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar