torsdag den 4. juli 2013

Hjemmet for den hjemløse

I et lille hus vi udforskede, som egentlig ikke var ret spændende idet der kun var de faste ting tilbage, såsom brændeovne og køkkenskabe, fandt vi ud af loftet var fyldt med gamle ting, og alt imens vi udforskede dem, gik det op for os at en hjemløs boede på loftet.

Den hjemløse var dog ikke hjemme, med der var en simpel seng, helt friske løg og en del kapsler blandt andet.


Huset i sig selv har stået tomt længe, for det ene hjørne var helt styrtet sammen udefra og ind i et værelse. Udefra ser det ikke ud af det store, og det gør det egentlig heller ikke indenfor.Der har boet et ægtepar i huset, for der hang et skilt med guldbryllup i 1997.
Til gengæld er stedet overrendt udenfor med store myrer, med vinger på. Dem var der titusinde vis af.


Indenfor var huset meget mærkværdigt bygget. Det virkede mest af alt som om man har bygget et sommerhus indvendigt, da mange vægge var de såkaldte "saunavægge" på trods af man kunne se de originale vægge nogle steder bag saunavæggene.


Da vi var ved at være færdige med at gå rundt i huset, kommer vi i tanker om at der jo var et loft på huset. Vi finder opgangen til loftet og forventer bare et tomt loft, men i stedet finder vi masser af gamle ting. Der ligger gamle rulleskøjter man spænder på skoene, et gammelt ur, masser af tøj og så videre. Og det gjorde huset meget mere interessant.

Det var dog ikke det mest spændende vi fandt, for mens vi gennemsøgte loftet, opdagede vi at der bor en hjemløs deroppe. Vedkommende var dog ikke hjemme da vi var der, men vi kunne se tydelige spor da vi var der. Det mest tydelige var et net med helt friske løg.

På sengen i midten sover den hjemløse. Resten er indrettet som et simpelt hjem.

Bemærk de friske løg.


Formodentlig den hjemløses tøj.
Det var rigtig spændende at uforske huset, især da vi kom op på loftet. Hvor den hjemløse var da vi besøgte hans lille hjem, ved vi ikke, men vi håber det havde endt i rolig dialog hvis vi stødte på hinanden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar