lørdag den 13. juli 2013

Kvik købmand (Hundested)

I vores lokalområde lå en lille købmand. Den har gennem årene skiftet navn og ejer nogle gange, men nu er der ingen der er interesserede i den.
Der er dog nogen der ejer den endnu, da døren i dag er lukket af med en jernplade.Da vi besøgte købmanden, var der ikke ret meget tegn på hærværk, andet end den smadrede indgang. Det virkede faktisk mest af alt som om der var nogen der boede der, i og med at i et af rummene var en madras på gulvet, og der lugtede meget af beboer. Nogle havde også sat varer frem på en fryser.

Inde i forretningslokalet var der stadig en del inventar. Endda varer endnu, men det meste af det var væk.
Sulten?
Der var også en kælder under købmanden, som gav et ret skægt indblik i en købmands gøren og laden. Transportbåndet, den gamle dankortterminal uden chip og varehylderne gjorde det til et spændende besøg, på trods af de ellers tomme rum.
Købmanden var et sjovt lille visit, ikke mindst fordi den ikke var hærget da vi var der. Efterfølgende har vi set at døren blev smadret mere og mere, men blev som sagt til sidst lukket af med en jernplade, så den nu er utilgængelig.

En underlig ting var dog, at ved siden af købmanden stod en varebil, der tilsyneladende også var efterladt. Sæderne var fjernet og den rodede meget indeni. Hvorfor den står der, og om den hører til købmanden ved vi ikke, vi studsede bare over det.Ingen kommentarer:

Send en kommentar