torsdag den 1. marts 2012

Gården i sumpen

På en køretur faldt vi tilfældigvis over denne bygning, og den skulle helt klart besøges da den lå der og så indbydende ud.

Der var meget vand omkring bygningen, og jorden indeni var meget sumpet, og vi har derfor konkluderet at det er derfor den ligger tom.

Det er tydeligt det er et gammelt gårdhus, hvor der højst sandsynligt har boet en stor familie, i og med der angiveligt var mange rum, samt en stor første sal, der dog nu er helt væk.Tapet var flere steder bestående af gamle aviser, og den ældste avis vi fandt var fra 1988, men gården på den anden side af vejen var bygget i 1882, så man kan formode at denne bygning er af samme alder.


Der har ikke været nogen trashere, så det var dejligt at se.

Der var ikke sprøjtet med en eneste dåse maling, der var kun lidt småting der var ødelagt, som tv'et og en radio, men intet tydede på at det var et sted trashere hænger ud og smadrer løs.


Fra et rum der tydeligvis har været børneværelse.


Huset var et godt lille fundt, som var værdigt til et hurtigt besøg. Der var ikke voldsomt meget at byde på, men der var en dejlig stemning, og man kunne nemt gå at tænke på det liv der har været her engang, og de mennesker der har boet og haft deres hverdag her.

1 kommentar:

  1. Hey Bro´.
    Det var en fed oplevelse. Vejret var så fint den dag, det gir fede lysindfald på dine fotos ;o)
    Knus Søs

    SvarSlet