søndag den 1. april 2012

Det gamle minedepot

Efter vi havde kigget på Konstabelbygningen besluttede vi os for at tage et kig på det gamle minedepot.

Det er utrolig hærget i dag.

Minedepotet har i mange år stået tom og været brugt af områdets unge både til fester, graffitimalerier og endda et forsøg på at bruge det som en del af det aktive ungemiljø, hvor man kunne komme og hygge sig, tage børnene med og have en god oplevelse med stedet.

I stedet er de unge, som har reelt gode intentioner med stedet, blevet smidt væk gang på gang af politiet og stedet er igen overladt til sig selv af ejeren.

Depotet er fra 1917 og er efterfølgende blevet ombygget af forsvaret.

For mindre end et år siden, var der arrangeret stor besættelse, hvor der blev etableret køkken, scener tipier og meget mere, men på den korte tid er bygningen blevet totalt hærget og helt smadret.


De ene ende af depotet er mere eller mindre brugt som losseplads, og der lå utroligt meget gammelt emballage fra kattemad.

Igen havde depotet ikke i sig selv meget at byde på, så billederne blev hurtigt rettet mod graffitien på stedet, som igen var meget flot de fleste steder.

Der er ikke meget mere at sige om stedet, andet end at det er synd det står og forfalder, og vi forstår ikke hvorfor depotet ikke bliver overladt til de unge eller Christiania, så det kan bruges til noget andet end losseplads.

Her er resten af billederne.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar