mandag den 9. juli 2012

Det gamle stadion

Ret lokalt ligger der et stort areal, der engang var stadion. For nogle år siden besluttede man på kommunen at flytte stadion til den anden ende af byen, og glemte imidlertid alt om det gamle, og samtidig også det gamle omklædningsrum og cafeteria.
Sådan ser det ud i dag. Sørgeligt.
Bygningen er i dag totalt hærget, og der kommer stadig jævnligt unge derinde og gør hvad det passer dem. Der er snart ikke mere tilbage at ødelægge, dog ser det ud til der bliver hygget uden voksent opsyn, hvilket siger meget om hvad byen har brug for; et sted de unge kan udfolde sig.

Her bliver der hygget uden voksne.
Man kan hurtigt regne ud hvad der bliver lavet i bygningen.
Når man bevæger sig rundt i bygningen og ser al den hærgen og al det grafitti, kan man godt synes det er lidt synd at den er så smadret. 

Mange børn har bestilt mad, slik og sodavand her. 

Det er ikke svært at forestille sig det liv der har været engang, med glade raske børn der deltes om en omgang pommes eller en sodavand efter en hård kamp.

Jeg håber kommunen forstår denne bygning som et hint, og begynder at tilbyde de unge et sted at være, hvor de selv kan få lov at bestemme, i stedet for at de skal indtage tomme bygninger og ødelægge dem for at få tiden til at gå.
Se resten af billederne her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar