lørdag den 27. juli 2013

Lærernes hus (Asserbohus)

Som nogle af de eneste urbexere i meget lang tid, har vi besøgt det hus lærerne til efterskolen boede i. Der var, så vidt vi ved, også klaverundervisning i huset, og måske også andre aktiviteter.

Det ser ikke ud af meget, men der er ikke mange der har været indenfor.

Informationen om dette hus er meget sparsom. Vi ved med sikkerhed at da der var efterskole i hovedbygningen, var det i dette hus lærerne boede, og vi ved at der som sagt var klaverundervisning, men det er også det eneste vi ved.

Indgangen indvendig.
Vi ved også at der ikke er mange urbexere der har været indenfor i huset, derfor var det en ret speciel oplevelse da vi fik adgang til huset og så det indvendigt. Og det endda selvom der intet inventar var i huset.

Huset er i ret pæn stand, på trods af at der er nogen der har splattet rød maling helt vildt ud over en væg, og har skrevet på indersiden af de store ruder.Oplevelsen var udelukkende baseret på at der var noget meget unikt i at være indenfor, netop fordi vi ikke har set andre billeder indefra, men bortset fra det, var det meget tomt og gjorde ikke de store indtryk.

Så resten af indlægget vil være nogle billeder af huset indvendigt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar