lørdag den 8. februar 2014

Gyservillaen

Nogle gange falder vi over steder der er så grandiøse, at det er svært at forstå hvordan perler som disse bare kan stå og forfalde. Baggrundshistorien forklarer dog hvordan, og i grove optræk er det fordi det er købt uden at skulle bo i og efter ejerens død, har arvingerne ikke gjort mere ved det.

Vi har dog valgt at gå i en anden retning end normalt, og lavet stedet om til det ultimative horrorsted. Fordi stedet er nemlig rigtig stort, med lange gange og masser af rum, og ikke mindst et loft hvor man nemt kan forestille sig at der sker skumle ting.

Lad uhyggen begynde.


Villaen er ikke kun ekstremt smukt udført indvendigt og udvendigt, der er også en storslået have til med figurer og bassiner.


Ud over det, er der tjenestebolig og endnu en bolig til, hvad man kan formode er, en au-pair eller noget andet hushjælp. Vi ved det ikke, men det er nemt at forestille sig.Mange steder i huset kan man ikke se det er ved at rådne op, men villaen står desværre værre til end det først ser ud til. Der er en del råddent træ hist og her, så eventuel restaurering ville koste en omfattende formue.Vi tør slet ikke tænke på hvor enestående det så ud i sin storhedstid, det må have set helt fantastisk ud fuldt møbleret og med malerier på alle væggene.

Resten af billederne bliver delt direkte i indlægget. Vi håber i får samme stemning som vi havde ved at gå derinde. Det er et fedt sted!
14 kommentarer:

 1. Hvor befinder villaen sig? Det er gode billeder, og dejligt at se at det ikke er decideret hærget (som i grafitti osv.).

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi afslører ikke locations, desværre. Men vi er enige i at det er dejligt at se det ikke er trashet, og tak for komplimenten :)

   Slet
 2. Ej hvor er det bare nogle fantastiske billeder. Og man kan ikke lade være med at tænke på, hvem der mon har boet dér i husets storheds tid. Hvilke galla kjoler, der er gået ned, af den imponerende trappe.

  SvarSlet
 3. ehhh... i skriver at i ikke afslører locations? det ville måske være en meget fed ide for alle os andre der også gerne vil besøge stedet... og pudsigt nok virker i ikke til at være lige så hemmelighedsfulde omkring det nedlagte center i tåstrup?

  kan i bestemme jer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan vi sagtens. Vi har skrevet navnet på Rønnevangscentret fordi det ikke eksisterer mere. Det er totalt jævnet med jorden, så derfor sker der intet ved at omtale det ved navn.

   Denne villa står stadig, og så vidt vi ved, er den stadig uberørt at trashere og deres spraydåser, så derfor afslører vi ikke navnet på den.

   Hvis du vil besøge villaen, kan vi kun opfordre dig til at lede efter den selv.

   Slet
 4. Flot redigering! - respekt :)

  SvarSlet
 5. Jeg kan bekræfte villa´en stadig står der. Den er stadig i "go stand" og ikke smadret af grafitti eller andet hærværk. Det er et utroligt flot sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vi rigtig glade for at høre. Det ville være så ærgerligt hvis den bliver trashet.

   Slet
 6. Flotte fotos... Gad godt hægte mig på jeres fotoslæng!!!
  På rejser i udlandet har jeg ofte opsøgt forladte bygninger for at tage billeder. Der er noget fascinerende over det forfald tid og natur bevirker...
  Skal da vist til at opsøge lokations her i lille DK osse....

  SvarSlet
  Svar
  1. Danmark kan godt følge lidt med. Vi har en masse fede og flotte steder, der helt klart er et besøg værd.

   Slet
 7. men svært at besøge steder man ikke ved hvor er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meningen.

   Mvh. 3300 Urban

   Slet
 8. Fantastiske billeder, og god fortælling.
  Det ville være spændende at se stedet fotografisk igen.
  Så, vil I løbende holde husets stand opdateret?

  SvarSlet